HTML

Wellness diéta

Olvasd el, ha kíváncsi vagy arra: Hogyan kezdtem új életet 40 kiló túlsúllyal? Hogyan lett a tusolásból és a reggeli kávézásból wellness kényeztetés?

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

HTML

Fogyókúra alatt esküvőre menni?

2010.06.28. 20:03 :: Bellis

“Minden próbatétel és minden nehézség, amivel találkozunk, arról szól, hogy az ember, ha magába tekint, felismerhesse, hogy milyen erő irányítja, mi motiválja cselekedeteiben.” (Balogh Béla)

 

Ha sikerül a mértékletes étkezést és a mértéktelen táncolást betartani, akkor még a fogyókúra sem lehetetlen.

De ez sok mindentől függ. Valószínűleg mindenki órákkal korábban elkezdi a készülődést. A szertartás(ok) is (remélve a frigy is) eltartanak az örökkévalóságig. Néha utazni kell a helyszínek között.

Aki már megszokta a koplalást, annak fel sem tűnik, hogy mennyi ideig nem evett. De aztán elé tálalják a finomságokat és ebből is és abból is, na meg még amabból is: enni kell!

Általában már ilyenkor jóval délután hat után vagyunk és éhesek.

Na pont most nem szabadna!

Húslevestől még nem lett lelkiismeretfurdalásom. Viszont a húsostál...itt nem sikerült a tenyérnyi húsdarabot kiválasztani a sokaságból. Ettem hústekercset, sült húst és igen, megvolt a bűnöm is: rántott sajt. Viszont csak zöldségköret! Az édességkosárból kikerestem egy miniatűr kókuszgolyót (istenem! Ezt vajon a hangyák gyúrták?) és ezt is megettem.

A tánc helyett a lányomat üldöztem a teremben, a teremből ki, át a kerten, ki az utcára és vissza. Körülbelül 10-12-szer. Aztán mindketten elfáradtunk és hazamentünk.

A mérlegelésnél kíváncsi leszek, hogy visszaüt-e a habzsi-dőzsi?

Szólj hozzá!

Címkék: esküvő tánc fogyókúra édesség húsleves próbatétel kókuszgolyó zöldségköret rántott sajt húsostál

A bejegyzés trackback címe:

https://wellnessdieta.blog.hu/api/trackback/id/tr572116867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása